• banner
  • banner1
  • banner2
  • SERVO-BALL-LOLLIPOP-PLANT

Abdi hoyong:

  • kapang Candy

    kapang Candy

  • Aci kapang jelly bonbon

    Aci kapang jelly bonbon

  • kapang Silicone

    kapang Silicone

  • PC chocoolate kapang

    PC chocoolate kapang

  • garis depositing teuas bonbon

    garis depositing teuas bonbon

  • Jelly & Gummy depositing garis

    Jelly & Gummy depositing garis

  • Toffee garis bonbon depositing

    Toffee garis bonbon depositing

  • 5

    5

parusahaan Categories

  • 未 标题 -2 副本
  • 未 标题 -3 副本
  • 未 标题 -4 副本
  • pausahaan

Tentang Kami

Ningbo Lufeng kapang Mechanical Co., Ltd. didirikan dina 1996, Ieu perenahna di seaside geulis Ningbo kota di Cina. Éta produsén husus dina ngahasilkeun logam bonbon kapang, silicone bonbon kapang, kapang plastik, servo disetir bonbon teuas garis depositing, ager / gummy garis bonbon depositing, pinuh otomatis servo disetir garis landian depositing, toffee bonbon garis depositing, coklat depositing full-otomatis mesin, cadang jsb Urang gaduh tim R & D profésional sarta alat-alat husus ...

Diajar deui

Produk anyar