• banner
  • banner1
  • banner2
  • SERVO-BALL-LOLLIPOP-PLANT

Aku Ingin:

  • jamur Candy

    jamur Candy

  • Pati jamur sele Candy

    Pati jamur sele Candy

  • jamur Silicone

    jamur Silicone

  • PC chocoolate jamur

    PC chocoolate jamur

  • line depositing Hard Candy

    line depositing Hard Candy

  • Sele & gummy depositing line

    Sele & gummy depositing line

  • Toffee line Candy depositing

    Toffee line Candy depositing

  • 5

    5

Company Kategori

  • 未 标题 -2 副本
  • 未 标题 -3 副本
  • 未 标题 -4 副本
  • perusahaan

Babagan awake dhewe

Ningbo Lufeng jamur Teknik Co., ltd. iki diadegaké ing taun 1996, Dumunung ing pantai ayu Ningbo kutha ing China. Iku produsen specialized ing prodhuksi logam Candy jamur, silikon Candy jamur, jamur plastik, servo mimpin Candy hard line depositing, sele / gummy line Candy depositing full otomatis, servo mimpin baris Citra depositing, toffee Candy line depositing, coklat depositing full-otomatis mesin, spare etc. We duwe tim R & D profesional lan peralatan specialized ...

sinau More

Products New